Опасно време ни очаква днес.Жълт код за интензивни валежи от дъжд и  гръмотевици за почти цялата страна днес.Изключение са само четири области

...
Опасно време ни очаква днес.Жълт код за интензивни валежи от дъжд и  гръмотевици за почти цялата страна днес.Изключение са само четири области
Коментари Харесай

Обявиха жълт код за валежи и гръмотевици в почти цялата страна

Опасно време ни чака през днешния ден.

Жълт код за интензивни валежи от дъжд и  гръмотевици за почти цялата страна днес.

Изключение са единствено четири области в североизточната част на страната – Шумен, Силистра, Добрич и Варна.

Облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, в планинските и югоизточните региони от страната - интензивни и съпроводени от гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Минималните температури ще бъдат от 9° до 14°, а оптималните - от 15 - 16° в Северозападна България до 23 - 24° тук-там в Южна България, написа novini.bg.

По Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна и с превалявания от дъжд. По-интензивни и съпроводени с гръмотевици ще са по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 17 - 20°. Температурата на морската вода е 14 - 16°. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.

В планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици. По най-високите върхове ще превалява сняг. Ще духа сдържан, по високите елементи - краткотрайно мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР